Train uw medewerkers om veilig te werken rondom liften en om opgesloten liftpassagiers veilig te bevrijden.

Opgesloten liftpassagiers snel en veilig bevrijden? Zekerheid bieden aan medewerkers en klanten dat uw medewerkers veilig kunnen werken in en rondom liften? 

Liftenland biedt trainingen aan op het gebied van bevrijding en veilig werken rondom liften. Onze trainingen worden op maat gemaakt zodat de trainingen voor iedereen haalbaar zijn. Ook trainen wij in uw eigen pand. Liever op locatie trainen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.  

Opgesloten raken in een lift is geen fijne ervaring. Tijdens de training ‘Veilig bevrijden opgesloten liftpassagiers’ leren cursisten hoe zij opgesloten liftpassagiers snel en veilig kunnen bevrijden. Zo hoeft u niet te wachten op de storingsmonteur of brandweer.

Werken uw medewerkers in liftmachinekamers, liftschachten en de schachtput? Als werkgever wilt u zowel uw medewerkers als opdrachtgevers de zekerheid bieden dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Met onze trainingen ‘Veilig werken in liftmachinekamers’ en ‘Veilig werken in liftschacht en schachtput’ biedt u deze zekerheid.

Onze trainingen zijn voor: 

·       Gebouwbeheerders

·       Beveiligers

·       Hulpverleners 

·       Medewerkers Technische dienst

·       VvE’s 

·       Huismeesters

·       Conciërges

·       Glazenwassers 

·       Schoonmakers 


Meer informatie? Bekijk de pagina’s van de trainingen of vraag een vrijblijvende offerte aan. 


Liftenland en COVID-19

COVID-19 baart iedereen zorgen en geeft aanleiding tot vele vragen. Liftenland.nl volgt de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend. Wij vertrouwen op de door de overheid opgelegde maatregelen en volgen deze dan ook op.  

Trainingen kunnen op dit moment doorgang vinden mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen kunnen worden. Wilt u een training plannen, neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.  
 

E-mailen
Bellen